top of page
Image by Mathilde Langevin

Testimonials

NB Vanwege de privacy noem ik hieronder (na toestemming) alleen de voornamen van mijn coachees.

De foto's zijn niet allemaal van de genoemde personen, maar door mijzelf geselecteerde stockfoto's.

Image by Zack Minor

Carla - coachee

Esther kwam precies op het juiste moment op mijn pad. Ze daagde me uit, hield me bij de les als ik afdwaalde, spiegelde regelmatig en liet me ontdekken dat het proces naar mijn doel al vol zit met successen.

 

Dankzij de coaching van Esther ga ik nu vol vertrouwen aan de slag als zzp'er.

Ik heb haar ervaren als een warme, professionele, authentieke en empatische coach, die ik van harte aanraad!

Rob - coachee

"Ik heb Esther als een heel prettige coach ervaren, die makkelijk benaderbaar is en goed de professionele balans kan houden tussen ontspanning en ‘werken aan jezelf’.

Ze is enthousiast, sterk analytisch, schroomt de confrontatie niet en laat je daarmee in korte tijd groeien.

Kortom, ik zou haar zeker aanbevelen als je echt wilt werken aan je eigen ontwikkeling!"

Man in duinen
Vrouw aan het strand

Brigit - coachee

"In de zeven weken waarin Esther mij gecoacht heeft heb ik geleerd met meer te focussen op de dingen die goed gaan en met meer mildheid en liefde naar mezelf te kijken. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik situaties met meer lichtheid benader.

Tijdens de coaching heb Esther ervaren als heel begripvol mens zonder oordeel. Ze durft te confronteren als het nodig is, maar altijd met respect en met een zachtheid die ik heel fijn vond. Esther, bedankt voor de handvatten en leerzame sessies!"

Sebastian - coachee

"Ik voel me Trots, Blij en Vrij want ik heb mijn inkomen verdubbeld en mijn relatie met eten fantastisch gemaakt! Dat heb ik gedaan door me te laten coachen door Esther, door heldere doelen te stellen en door gaandeweg veel te leren over wat voor mij werkt, wat niet en hoe ik dat anders kan doen.

Mijn relatie met eten is nu veel beter. Ik weeg 6 kilo minder, wordt dagelijks wakker met een heerlijk gevoel van een lege maag en ik zit lekker in mijn vel. Voorheen propte ik me de hele dag vol en werd ik wakker met een volle buik.

Daarnaast heb ik kansen gezien die ik eerder niet zag om mijn inkomen te vergroten met werkzaamheden die ik heel graag doe. Zo simpel en wat een verschil! Als bonus heb ik 2 patronen in mijn gedrag ontdekt die ik nu anders doe. Dat is me heel erg dierbaar. Enerzijds kan ik nu beter verbinding creëren met anderen door meer anders support te vragen. Anderzijds heb ik beter met mijn eigen gevoelens leren omgaan wat me een boel energie scheelt op dagelijkse basis en mijn verbinding met mezelf en mijn liefde versterkt.

Esther heeft mij als coach steeds liefdevol, vriendelijk en toch doortastend en scherp teruggegeven wat ze zag en geconfronteerd met mijn smoesjes en valkuilen. Ze hielp me mijn patronen helder te krijgen en ze heeft me een flinke bak kennis en kunde meegegeven over eten, gezondheid en mijn relatie met eten.

Ik kan zelfstandig verder met wat ik uit de coaching heb gehaald en dat voelt heel krachtig en liefdevol. Een hele mooie stap vooruit met mezelf die ik iedereen aanraad.

DSC_0060.jpg
bottom of page