top of page
TIZ BRO01-16.jpg

Over mij

Het is mijn missie om meer energie, meer zelfvertrouwen en een betere gezondheid voor mijn cliënten te creëren door inzet van professionaliteit, lichtheid, geduld en liefdevolle confrontaties.

Mijn verhaal

Wanneer je het mijn vrienden en familie vraagt, dan zullen ze mij omschrijven als zacht, liefdevol, empatisch, betrokken, nauwkeurig, laagdrempelig, betrouwbaar, goed gevoel voor humor, positief ingesteld, gepassioneerd over gezondheid en een lieve mama.

Het belangrijkste in mijn leven zijn mijn familie en mijn gezin; mijn man Pieter-Bas en mijn twee dochters Sarah en Evelien. We zijn in 2011 getrouwd en een paar maanden later verhuisd van Nijmegen naar Culemborg, waar we nog steeds met veel plezier in een klein maar fijn huisje wonen. 

 

Ik ben in 2005 afgestudeerd als apotheker en heb in de tussentijd gewerkt in verschillende openbare apotheken.

In 2012 kwam ik na een heftige periode met een burn-out thuis te zitten. Er was in een korte tijd gewoonweg te veel gebeurd; een auto-ongeluk op de snelweg, een verhuizing naar een nieuwe stad waar ik niemand kende en heel veel stress op een nieuwe drukke werkplek. Achteraf heb ik van deze periode heel veel geleerd en ben ik bewuster gaan kijken wat ik echt belangrijk vind en waar ik energie van krijg. En daarnaast ben ik beter voor mezelf gaan zorgen en heb ik gaandeweg geleerd meer voor mezelf te kiezen.
Voeding en leefstijl vond ik altijd al interessant. Ik besloot om de opleiding orthomoleculaire voedingsleer en therapie te doen. Hiermee is een balletje gaan rollen en heb ik steeds weer in mijn eigen ontwikkeling geïnvesteerd door het volgen van verschillende trainingen. Onder andere op het gebied van diabetes, gezondheid en gewichtsverlies, maar ook meerdere trainingen in persoonlijke ontwikkeling (waarin ik mezelf behoorlijk ben tegen gekomen en beter heb leren kennen). Uiteindelijk heb ik ook een coach opleiding gedaan en mijn certificering gehaald.

Nadat ik inmiddels een aantal jaar met veel plezier parttime als tweede apotheker in de RegioApotheek in Bernhoven, (een poliklinische 24-uurs apotheek gelegen in het Ziekenhuis Bernhoven te Uden) heb gewerkt, werk ik sinds juni 2022 bij Service Apotheek Parijsch te Culemborg.

Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf waarin ik mensen coach of adviseer.

Tevens coach ik als vrijwilliger mensen die graag willen afvallen in de "Outfit training" van Vitalityadventures.

Zie voor meer informatie hierover www.vitalityadventures.nl

Elke keer weer merk ik hoeveel energie ik ervan krijg om anderen te helpen nieuwe stappen te zetten en te zien groeien. En hoe de coaching twee kanten op werkt; ik groei en leer hier zelf elke keer ook weer van. 

Ik realiseer me als geen ander hoe lastig het kan zijn om als werkende mama alle ballen in de lucht te houden. Er wordt soms veel van je gevraagd; kinderen naar school brengen, werken, sporten, gezond te koken, huis schoonmaken en opruimen, kinderen naar feestjes en clubjes brengen. Dan schiet de tijd voor jezelf om ff te niksen, een boek te lezen, lekker te wandelen en met een vriendin iets leuks te doen er vaak bij in. Ik zette mezelf vaak op de laatste plek.
Inmiddels weet ik hoe het ook anders kan; hoe ik beter kan plannen, onderlinge verwachtingen kan verhelderen, vaker support vraag, een positieve instelling houd, me minder kan laten afleiden door negatieve gedachten of emoties en in plaats daarvan mijn zelfvertrouwen en groei kan vergroten.
Dit gun ik andere vrouwen ook.

Klinkt dit interessant voor jou of iemand die je kent?

Neem dan gerust contact met me op. Ik zie het als een voorrecht om met je mee te kijken, je nieuwe inzichten te kunnen geven, een spiegel voor je te kunnen zijn en een stukje mee te mogen lopen op jouw levenspad.

Liefs,

Esther

bottom of page