top of page
TIZ BRO01-10.jpg

Expertisegebieden

Op basis van mijn eigen (professionele) ervaring, opleidingen en trainingen bied ik drie verschillende diensten aan; (life)coaching, coaching voor gewichtsverlies en coaching/advies voor diabetes type 2. Hieronder verder uitgesplitst.

Coaching

Hulp nodig bij het bereiken van je doelen? Ik bied een persoonlijk coachtraject aan waarbij ik jou ondersteun om de obstakels in je leven te overwinnen. Ik help je om je persoonlijke waardes en drijfveren te verhelderen, inzicht te krijgen in je sterktes en vaardigheden en leer je praktische gereedschappen ter ondersteuning van je persoonlijke en professionele doelen. Wil jij meer succes ervaren in jouw leven? Neem contact met me op om te ontdekken hoe ik je kan helpen om verschillende perspectieven te ontwikkelen en de resultaten te bereiken waar je naar streeft.

Gewichtsverlies - Mindset, Voeding en Leefstijl

Wil je graag afvallen, maar wel op een gezonde manier? 

Wil je je lekkerder in je vel voelen en trots zijn op je spiegelbeeld?

Wil je eten wat je lekker vindt, hier optimaal van kunnen genieten en ondertussen toch afvallen? 
Door middel van een persoonlijk coachtraject leer ik je welke verhaaltjes jouw succes in de weg staan, hoe je je mindset kunt veranderen, je kunt gaan voor het behalen van jouw gewichtsdoel en het figuur dat je graag wilt hebben. En ondertussen kunt blijven genieten en geen calorieën hoeft te gaan tellen of "niks" meer mag eten.

Diabetes type 2 - VoedingsApotheker

Heb je diabetes type 2 (en overgewicht)?

Wil je graag weten wat je zelf kunt doen met voeding en leefstijl?

Hoe je daarmee je bloedsuikerwaardes beter onder controle krijgt, af kunt vallen en wellicht kunt minderen met je medicatie?

Als apotheker met aandachtsgebieden diabetes, voeding en leefstijl kijk ik graag met je mee naar de mogelijkheden. Ook kan ik je praktische tips geven over hoe je meer inzicht krijgt in je diabetes en tijdig kunt bijsturen. 

Uiteraard gaat verandering van medicatie altijd in overleg met je eigen huisarts en/of praktijkondersteuner.

 

My Approach

Tarieven

Coachtrajecten

Voor een coachtraject reken ik een vaste prijs van € 850,- *
Dit omvat 6-8 (wekelijkse) sessies van 1,5 uur en tussentijdse korte telefonische en e-mail contactmomenten. Het is een intensief traject waarin je aan de slag gaat met een doel dat jij belangrijk vindt en waar je gegarandeerd jezelf zult tegen komen; een echte investering in jezelf!

 

Losse coach sessie

Voor een individuele coach sessie (bijvoorbeeld wanneer je al een keer eerder een traject hebt gedaan) van ca. 1,5 uur reken ik €95,-*

Diabetes consult

Een uitgebreid diabetes startconsult kost € 95,- (duurt max 1,5 uur)*

Voor een vervolgconsult in het kader van diabetes geldt een uurtarief van € 65,- 

Intakegesprek

Het intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Ik raad je aan om eerst een  intakegesprek in te plannen (duurt max. 30 min.), zodat helder wordt wat je nodig hebt en ook of coaching hiervoor het juiste middel is.

Mocht dit niet het geval zijn denk ik graag met je mee over andere oplossingen en mogelijkheden.

Wil je weten wat anderen ervaren hebben? Lees dan hier de testimonials.

*Alle prijzen gelden voor 2023 en zijn vrijgesteld van BTW, omdat ik gebruik maak van de Kleine Ondernemers Regeling (KOR).
Betalen in termijnen bij een traject is bespreekbaar.

Image by Visual Stories || Micheile
bottom of page